Add Content...

Koronatiltak

For å minimere risikoen for at koronasmitte skal skje ved opphold i våre lokaler gjør vi oppmerksom på hvilke rutiner som er etablerte hos oss.

  • Hovedinngang; antibac plassert rett innenfor.
  • Overnattingsrom; renhold i henhold til etablerte rutiner. Alle berøringsoverflater gås deretter over med antibac. Dusjforheng, pute- og matdrassbeskyttelse skiftes mellom hver gjest.
  • Publikumstoaletter; renhold i henhold til etablerte rutiner. Berøringsflater gås deretter over med antibac. Antibac er plassert For rett utenfor.
  • Fellesarealer; renhold i henhold til etablerte rutiner. Alle berøringsflater gås over med antibac.
  • Bord; duker skiftes mellom hver bespisning. Salt og pepperbøsser rengjøres med antibac og settes ut ved servering/start av måltidet.
  • Frokost; individuelt oppdekt på bordet der gjesten spiser. Dersom 2 fra samme gruppe spiser sammen, får de ett oppsett som ingen andre har tilgang til. Rester av maten kastes. Drikke serveres i egne mugger som skiftes mellom hver gjest/gruppe.
  • Dagens middag for overnattingsgjester; serveres individuelt ved bordet. Dersom flere gjester spiser samtidig sørger vi for at det er minimum 2 meter mellom bordene/gjestene.
  • Servering; frå vugge til …. I henhold til de enhver tid gjeldende råd fra myndighetene.