Ved elvebredden

HammerStuene

HammerStuene er et lite gjestgiveri beliggende i det idylliske Surnadal, omgitt av vakre fjell og daler.

Her kan du sammen med venner og familie skape minneverdig opplevelser. Enten i form av selskapeligheter med god mat eller bare som et sted å overnatta i forbindelse med turer i området eller arrangement. Terrassen er et perfekt sted for å nyte utsikten når været tillater det.  Vi har gratis Wifi for deg som vil holde deg koblet til verden utenfor.

Restauranten har åpent hver søndag ( 13.00 til 17.00). Fra ca. St Hans 23.6. til ca. skolestart 20.8. er det åpent onsdager og fredager. Det samme fra 1.11. og frem til julen ringes inn. Ellers er det åpent på bestilling.

Enkeltrom, dobbeltrom og sågar ett familierom. Ikke mange. Men, med gode senger  og fasiliteter som skrivebord, flatskjerm-TV, eget bad, sengetøy og håndklær. Rommene på HammerStuene har også sittehjørne for å gi deg ekstra komfort og plass.

Vi ønsker å sørge for at våre gjester begynner dagen på best mulig måte og det innebærer at vi serverer frokost på ønsket tidspunkt.

Surnadal tilbyr et bredt spekter av aktiviteter for deg. Fra å stå på ski om vinteren til sykling om sommeren. For dem som ønsker å utforske mer av området, er Kristiansund og Sunndalsøra lett tilgjengelige med bil, med henholdsvis 89 km og 45 km unna. Nærmeste flyplass er Kristiansund lufthavn, Kvernberget, som ligger 89 km fra HammerStuene.

Gjestene våre har gitt beliggenheten vår høy rating, og vi anbefaler stedet til alle som ønsker å oppleve vakre Surnadal.

Stemingsbilde